На Луганщині окупанти пересувалися технікою з українським прапором: дивилися на реакцію місцевих, - ОВА

20.03.2023, 11:21
Віктор Білий | Всі новини автора

У Луганській області російські окупанти вдаються до провокацій під час розшуку партизанів. Так, у районі Білокуракиного вони пересуваються населеними пунктами із прапором України, щоб дивитися на реакцію місцевих мешканців.

Про це повідомляє пресслужба Луганської ОВА, передає Час Пік.

"На Білокуракинщині росіяни вдалися до чергових провокацій. Днями населеними пунктами пересувалася техніка з синьо-жовтим прапором – росіяни дивилися на реакцію місцевого населення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у райцентрі вони залучили "СЗБР", усі сили місцевої комендатури та навіть бронетехніку. Окупанти зосередили увагу на людях, які мали зареєстрований в Україні бізнес. Також вони перевіряли школярів, які деякий час були відсутні в школах, через їхню можливу участь у дистанційному навчанні в українських освітніх закладах.

В ОВА нагадують, що посилені перевірки загарбники проводили й в Сиротині, а також прилеглих дачних садибах. Там вони вибили вікна та двері, бо їм "майже ніхто не відчинив". Окрім цього, як повідомляється, бойовики залишили завалені паркани та розмиті дороги, бо пересувалися вулицями на важкій техніці.