24.03.2023, 07:30

"Місту потрібно більше уваги приділяти": Лисичанські "почекуни" скаржаться на життя

Лисичанск, разрушенный торговый центр "Кристалл"

Лисичанські "почекуни" відкрито раділи приходу російських загарбників. Однак щось пішло не так і вони вже відкрито скаржаться на життя в окупованому місті.

Лисичанські "почекуни" незадоволені реальною ситуацією, що склалася в окупованому місті. При цьому свої претензії вони висловлюють на адресу місцевої "влади", а не російського керівництва, повідомляє Час Пік.

Лисичанськ вже 9 місяців живе в окупації. Місто зруйноване обстрілами, досі не скрізь є світло, газ та вода, немає роботи, ціни високі, не працюють школи та лікарні...

Така реальність не тішить навіть місцевих "почекунів", які скаржаться на бездіяльність місцевої "влади".

Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>" розмістив відео з окупованого Лисичанська, на якому лисичани розповіли про "несолодке життя" у місті.

Якщо раніше вони скаржилися на українські пенсії та мріяли "шикувати" на російські виплати, то зараз скаржаться, що на нову пенсію прожити неможливо. За словами лисичан, у місті немає роботи і вижити можна тільки на "подачки" від росіян...

"Місту потрібно більше уваги приділяти. Потрібно ворушити нашу місцеву владу... Нехай запитають у людей, що їм потрібно для життя в цьому місті...", - каже місцева "почекунка".

При цьому вона називає українських військовослужбовців, які захищали місто, "сволочами" та нарікає на те, що не може швидко отримати російський паспорт.

Єдина гарна новина, озвучена любителькою "руського миру" – у місті працює ринок, відкриваються нові магазини, є різні продукти. Тільки ось вона забула уточнити, що купити ці продукти може не кожен.

Дивно те, що у своїх бідах місцеві "почекуни" завжди звинувачують Україну та місцеву "владу". Чи замислюються вони, "завдяки" кому насправді опинилися на межі вимирання?

Користувачі мережі жорстко відреагували на "показовий виступ" лисичанки. Слово "сволочи" на адресу українських воїнів їй навряд чи вибачать...

Читайте також: "Спотворена правда": У школах Щастя окупанти видали дітям "правильні" географічні мапи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк