14.04.2023, 19:56

"Візуально - все як і раніше": у мережі повідомляють про "прильоти" у Рубіжному

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганській області не спокійно. Місцеві жителі повідомляють про "прильоти" в районі панчішної фабрики.

Про це повідомляє Telegram - канал ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає Час Пік.

За словами місцевих жителів, руйнування припали на будівлю панчішної фабрики. У будинку навпроти значних руйнувань немає.

Ось, що пишуть користувачі мережі, яким вдалося зв'язатися зі знайомими з Рубіжного:

"Вісті з міста. Руйнування припали на будівлю панчохи",

"Гаражі поряд у нормі. У 67 будинку, з боку дороги пошкоджено вікна. Великих пошкоджень не видно. З двору розбиті сміттєві баки. Візуально будинки навколо, як і раніше. Загиблих немає", — повідомляють місцеві жителі.

Інші учасники чату повідомляють про "приліт" у п'ятиповерхівку поруч із фабрикою:

"Телефонували знайомі. Кажуть прильоти були по панчішці. І так само був приліт у 67 будинок. Жертв говорить серед мирних начебто немає. Це будинок, який якраз навпроти. Це те, що передали знайомі",

"Інформація після прильоту. Проїхала повз будинок з боку дороги - обвалень немає. Але точно відомо, що з 5 по 3 поверх є руйнування в перекриттях. Жертв серед мешканців немає. Побиті вікна та балкони", - стверджують очевидці.

Окупанти у своїх ЗМІ стверджують, що було зруйновано панчішну фабрику Рубіжного. Однак ще 22 березня 2022 року у виробничі приміщення мануфактури потрапили снаряди росіян. Сталося загоряння, згоріло обладнання та продукція.

Раніше було опубліковано нові фото з окупованого Рубіжного, зроблені у квітні 2023 року. "Руський мир" куди б не прийшов - усюди виглядає однаково: мирне населення на вулицях міста зустрічається дуже рідко, розбиті будівлі та автомобілі, дрова біля багатоповерхівок, забиті фанерою вікна, мешканці квартир, що проживають у підвалі.

Читайте також:

"Було шумніше, ніж зазвичай": у мережі обговорюють "прильоти" в Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк