14.04.2023, 21:26

"Багато нових наїхало": місцеві жителі повідомляють про "гостей" у Лисичанську

Лісік

В тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області "гості" міста продовжують вскривати не тільки пустуючи помешкання. Навіть ті, хто відлучився з дому в справах можуть повернутися в розкриту квартиру. 

Про це жителі Лисичанська повідомляють в регіональних пабліках, передає Час Пік.

Іноді місцевим мешканцям, які виїхали, все ж таки вдається вийти на зв'язок з Лисичанськом. Вони повідомляють, що багато квартир в старому центрі міста вскриті. "Гості" можуть завітати й поки власники помешкання пішли у своїх справах.  

"Знаю, що по Довженко всі квартири вскриті", - повідомляють місцеві. 

"У меблевому мешкають у підвалі. Щодо квартир не знаю. Сьогодні додзвонилися до міста. Багато нових наїхало. Розкривають квартири. Знайома пішла у справах, прийшла, а квартира розкрита", - кажуть очевидці.

Наразі у тимчасово "звільненому" Лисичанську і без того напружена ситуація, ніж зазвичай. "Влада" рекомендує не відвідувати кладовища та церковні служби на Великдень. А у регіональних чатах дедалі частіше стала з'являтися інформація про "прильоти"

З усім тим пропагандистські ресурси повідомляють про відкриття в місті відділення "Єдиної Росії", яке очолить так званий в.о. голови "адміністрації" міста Андрій Скорий.

Читайте також:

"Це не для простих нас": що не так з "ремонтом доріг", який окупанти розгорнули на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк