19.04.2023, 16:35

Інших турбот немає: "адміністрація" Лисичанська рапортує про ремонт автобусної зупинки, яку залатали самі ж мешканці

ремонт крыши

У передмісті окупованого Лисичанська, селищі Волчеярівка, днями місцеві жителі відремонтували дах на автобусній зупинці, пробитий після чергового обстрілу. Місцева т.зв. "влада" у найкращих традиціях радянської пропаганди відрапортувала про те, що допомогла в ремонті, виділивши на це будматеріали, і таким чином приписала цю заслугу собі.

Про ремонт даху на зупинці у своєму ТГ-каналі повідомила т.зв. "адміністрація" Лисичанська, передає Час Пік.

"На одній із зустрічей в.о. Голови Адміністрації Лисичанська Андрія Скорого з жителями Вовчеярівки прозвучало прохання відремонтувати зупинку громадського транспорту в селищі. Було повністю пошкоджено дах після чергового обстрілу...", - йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що дах на зупинці ремонтували самі місцеві, оскільки очікування єдиного автобуса, який може відвезти людей у відносну "цивілізацію", виливаються у довгі години. Штатних працівників у місцевої "влади" на це не знайшлося, тому вона обмежилася тим, що "люб'язно" виділила необхідні будматеріали.

крыша крыша крыша

Вражає цинізм, з яким пропагандисти оспівують цей "широкий жест", ніби вирішили останню проблему в знекровленому після російської навали міста:

"Адміністрація пішла назустріч людям і виділила покрівельні будматеріали. Небайдужі односельці самотужки відновили покриття. І тепер пасажирам автобуса, який регулярно доставляє мешканців селища до Лисичанська, не страшна будь-яка негода", - написали окупанти.

Учасники місцевого чату одразу відреагували на цей "атракціон щедрості":

"Я так розумію, що у селищі всі комунікації працюють і всі будинки в порядку! Якщо місцеві жителі вже просять відремонтувати зупинку...",

"А Скорого треба міняти – вибачте, зажерся і дружина на гарячому місці", – пишуть місцеві жителі.

Читайте також:

"Ледь не пристрелили": у мережі розповіли, яке свавілля відбувається зараз у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк