20.04.2023, 09:33

"НЛО" над Києвом: мережа вибухнула мемами про яскравий спалах над столицею

Віктор Білий | Всі новини автора

Після того, як увечері 19 квітня в небі над Києвом було помічено беззвучний спалах, що супроводжувався яскравою загравою, українські користувачі в соцмережах опублікували свої жартівливі версії того, що могло статися в небі над столицею України.

Жартівники в соцмережах про всяк випадок "збивають" ворожий НЛО або відправляють його слідом за російським військовим кораблем.

Найчастіше в мемах, що публікуються українцями, фігурує інопланетний космічний апарат. Щоправда, не завжди автори жартів упевнені, що інопланетяни за українських збройних сил. Про всяк випадок ворожий НЛО "збивають" або відправляють слідом за російським військовим кораблем.

Крім того, у соцмережах жартують про те, що українські військові примудрилися за допомогою американської системи ППО Patriot вразити ворожий супутник або випадково потрапити до одного зі Starlink Ілона Маска, який останнім часом робив неоднозначні заяви щодо України.

Ще одним "варіантом" подій жартівники називають появу Термінатора на околицях Києва.

Як повідомили в КМВА, яскравий спалах і заграва, які бачили жителі столиці, були результатом падіння на Землю космічного супутника NASA.

"Близько 22:00 години 19 квітня в межах Києва в небі спостерігалося яскраве свічення повітряного об'єкта. За попередньою інформацією, це явище стало результатом падіння на Землю космічного супутника NASA. Щоб уникнути жертв від падінь на землю уламків - було оголошено повітряну тривогу. ППО не працювала", - написав начальник КМВА Сергій Попко.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: