22.04.2023, 19:08

Черговий "жест доброї волі", або Окупанти мають намір відступати до Кремінної

Марина Гончар | Всі новини автора
оккупанты

Як повідомляють джерела з тилових населених пунктів ділянки Сватово-Кременна, російські війська під натиском ЗСУ збираються відступати з позицій. Вони відходять ближче до Кремінної, де в них ще пів року тому було обладнано оборонні позиції.

Про це пише ТГ-канал ]]>"Вольнодумец"]]> передає Час Пік.

За словами російських військових, які перебувають на позиціях за 15 кілометрів від Кремінної, у них там "вже 4-5 днів коїться жахіття. ЗСУ наступають величезними силами з новою, дуже страшною зброєю".

Останнім часом голос волаючих росіян розноситься звідусіль. Незадовго окупантам повідомили, що 22 квітня (сьогодні) буде наказ на передислокацію. Російських військових відправлять на позиції ближче до Кремінної, тому напередодні всіх попередили, щоби збирали свої речі.

"Очевидно, ЗСУ дійсно там діють успішно і нагнали страху, оскільки росіяни кажуть, що «нас тут 5 тисяч, а у ЗСУ – 150 тисяч»! Це той випадок, коли у страху очі великі", — пише ТГ-канал.

Крім того, окупанти скаржаться на свою стару військову техніку. Побачивши, що українські захисники вибивають їх з окупованих територій за допомогою сучасної техніки НАТО, мріють якнайшвидше "змитися" додому. Незважаючи на триразову перевагу в обстрілі артилерією, армія РФ зазнає колосальних втрат.

Читайте також: Стала відома причина вибуху у Бєлгороді: кадри з місця події

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк