03.05.2023, 18:43

Масований обстріл Херсона та області: кількість загиблих зросла до 16, десятки постраждалих

Віктор Білий | Всі новини автора

Внаслідок масованого обстрілу Херсона та області 3 травня загинуло 16 людей, 22 - поранено. Російські терористи обстрілювали вокзал, магазини, заправку, машину швидкої допомоги.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора, передає Час Пік.

"Вранці 3 травня почали масовано обстрілювати регіон, завдаючи ударів по цивільній інфраструктурі. У Херсоні було потрапляння в пасажирський вагон на станції: через це на вокзалі одна людина загинула, ще шість - поранені", - йдеться у повідомленні.

Також росіяни вдарили з артилерії за гіпермаркетом у Херсоні. Постраждали працівники та відвідувачі: щонайменше троє людей загинули, ще четверо отримали поранення, їх госпіталізували до медустанови.

Окрім Херсона, під вогонь росіян потрапила бригада енергетиків між селами Степанівка та Музиківка, які чинили електромережі після чергових російських атак. Через це троє працівників енергетичного підприємства загинули. Також від обстрілу загинув чоловік у Даріївській громаді.

О 17.59 глава Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram-каналі написав, що "Херсон, як і раніше, знаходить під вогнем російської артилерії".

"Тільки через ворожі обстріли постраждали ще п'ять мирних херсонців - одна людина загинула, чотири - поранені. Росіяни продовжують нещадно бити по місту! Залишайтеся в укриттях. Якщо ви вдома, то не виходите мінімум до ранку, не наражайте себе на небезпеку!", - написав голова області.

Читайте також: У Херсоні комендантська година триватиме кілька днів: що заборонено

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк