23.08.2023, 17:05

Росіяни атакували безпілотником школу в Ромнах: у мережі показали наслідки (фото)

ромны

Російські війська в середу, 23 серпня, вдарили безпілотником по місту Ромни Сумської області. Попадання сталося у приміщення школи. Загинули чотири особи: директор школи, його заступник, секретар та бібліотекар. Поранення отримали четверо місцевих мешканців.

За словами глави МВС Ігоря Клименка, люди під час тривоги не пройшли в укриття, передає Час Пік.

Внаслідок атаки повністю зруйновано будівлю навчального закладу.

"Серед руїн школи - вцілілий вхід до укриття. На жаль, люди не спустилися під час тривоги в безпечне місце. Наш ворог підступний. Знищувати мирні міста і тероризувати громадянське населення - варварська традиція російських окупантів. Саме тому важливо дотримуватися правил безпеки: лунає сигнал тривоги". - прямуйте в укриття. Бережіть себе та близьких", - написав Ігор Клименко.

Прокуратура повідомила, що розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством. Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу.

 

Читайте також: Потужні вибухи у Криму: "прилетіло" по російському військовому об'єкту на мисі Тарханкут

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк