25.08.2023, 08:26

Вибухи у Криму: окупанти заявили про масовану атаку БПЛА

Иллюстративное фото / Открытый источник

Міністерство оборони РФ заявило, що тимчасово окупований Крим у ніч проти 25 серпня був атакований 42 літальними апаратами.

Міністерство оборони РФ повідомило про те, що ППО нібито знищило дев'ять БПЛА, ще 33 було придушено засобами РЕБ. Традиційно у відомстві заявили, що спробу "терористичної атаки" було зірвано, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

"Засобами ППО виявлено 42 безпілотні літальні апарати. Внаслідок вогневого впливу над територією Республіки Крим дев'ять БПЛА знищено, 33 пригнічено засобами РЕБ й зазнали аварії, не досягнувши цілі", - йдеться у повідомленні.

Як пишуть у мережі місцеві жителі, серія вибухів в окупованому Криму пролунала близько 4 ранку. Вибухи чули в районі мисів Меганом та Тарханкут. Крім того, звуки вибухів чули мешканці міст Сімферополь, Севастополь, Саки та села Оленівка.

За інформацією російських пропагандистів, у Бахчисарайському районі пролетіло щонайменше 17 БПЛА. Гауляйтер Севастополя заявив, що в районі мису Херсонес над морем було знищено кілька безпілотників. За його словами, пошкоджень цивільної інфраструктури немає.

Як повідомляють підписники Telegram-каналу "Кримський вітер", "у російських військових великий переполох". БПЛА могли атакувати військові фури з продовольством та пальним поряд із селом Красновка у Сімферопольському районі.

Жителі Красновки повідомляють, що внаслідок попадання уламків ракети або дрону, частково зруйновано житловий будинок. Ця інформація поки що офіційно не підтверджена.

Нагадаємо, сьогодні в ночі, 25 серпня, прогриміли вибухи у кількох областях РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: