31.08.2023, 09:43

"Не лише гризуни": Жителі Лисичанська повідомляють, яких ще "непроханих гостей" можна зустріти у квартирах

Иллюстративное фото / Открытый источник

Жителі окупованого Лисичанська повідомили у мережі, яких ще "непроханих гостей" можна зустріти у квартирах, крім орків, мародерів, щурів та мишей...

У мешканців окупованого Лисичанська з приходом "руського миру" виникло чимало проблем. Одна з них - полчища гризунів, які окупували й стихійні сміттєзвалища, й приватні будинки, й підвали, й квартири у багатоповерхівках, повідомляє Час Пік.

Миші та щури стали не просто непроханими гостями, вони почуваються господарями у порожніх квартирах запустілого міста.

Окупаційна адміністрація не звертає уваги на численні скарги лисичан щодо цієї проблеми. Окупанти сьогодні мають більш насущні проблеми - підготовку до "виборів".

Жителям Лисичанська доводиться самостійно боротися із навалою гризунів. Кожен має свої методи. Поки що найдієвішим визнають - наявність у будинку кішки, яка швидко та ефективно може "домовлятися" з гризунами.

"На РТІ у приватному секторі нашестя", "Гризунів безліч! Найефективніше працюють "клейові" пастки", "З клейових вирвалися пару разів й кричали, як не в себе. Найефективніше та оптом - на відро", "Друзі мої, з мишами у місті КАРАУЛ! Вони скрізь та їх полчище!", "У квартирі, де не живуть люди по сусідству, там гуде ночами від їхньої кількості! Боротьба по сусідству не допомагає, тому що їх маса, потрібно глобальне травлення", "Розмовляла з тіткою з Дібрівки... Вона відповіла, що взагалі цієї проблеми не помічала, можливо тому, що в неї кіт", - пишуть у мережі.

Проте, місцеві жителі у мережі повідомили, що у квартирах стали помічати нових несподіваних "гостей". Навіть страшно уявити, хто ще з настанням холодів влаштує зимівлю у квартирах лисичан, яким довелося виїхати з міста перед окупацією...

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк