01.09.2023, 12:30

1 вересня у Києві: у КМДА повідомили про "замінування" всіх середніх шкіл

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні, 1 вересня, стало відомо про "замінування" всіх середніх навчальних закладів на території Києва.

Про це повідомила пресслужба КМДА у Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Столична поліція у п'ятницю, 1 вересня, отримала інформацію про замінування всіх середніх шкіл, розташованих у Києві", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співробітники поліції відпрацьовують власними силами, підрозділи ДСНС будуть залучатися у разі потреби.

Що стосується евакуації дітей та вчителів із приміщень, рішення прийматиметься додатково адміністрацією навчальних закладів та поліцією.

"Зберігайте спокій та стежте за оновленням інформації", - закликали до КМДА.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що "цього року вчитися офлайн пішли 240 тисяч школярів – це у 2,5 раза більше, ніж минулого. Тоді 94 тисяч батьків вирішили відправити дітей на очне навчання".

"На сьогодні 417 шкіл із 420 мають укриття, в яких нам вдалося забезпечити майже 190 тисяч місць", - написав Кличко у мережі.

Нагадаємо, 1 вересня в Україні стартував новий навчальний рік. Роботу відновили майже 13 тисяч шкіл у різних форматах. Міністр освіти й науки Оксен Лісовий заявив, що головним пріоритетом цього навчального року є фізична та ментальна безпека.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: