24.11.2023, 09:33

Російські загарбники перекидають військових та техніку у напрямок Донецька, - Андрющенко

взж

Окупанти вночі перекидають з Маріупольського та Бердянського районів по 10-15 КамАЗів з підготовленою живою силою в напрямку "звільненого" Донецька.

Про це інформує радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в етері телеканалу "Еспресо", передає Час Пік.

"Спостерігаємо транспортування живої сили ворога через Маріуполь. Бачимо, що окупанти застосовують нову тактику. Зокрема поновилося перекидання військової сили в напрямок Донецька, тобто на північ Донеччини. Росіяни перекидають по 10-15 КамАЗів з живою силою вночі, щоб не було можливості зафіксувати рух", - йдеться у повідомленні.

Він зауважив, що окупанти намагаються докласти максимальних зусиль щодо Авдіївки й Бахмута, якщо живу силу, яку готують на території Маріупольського та Бердянського районів, перекидають на північ Донеччини.

Тим часом у поселені Сартана, північніше Маріуполя, цього тижня всім чоловікам вручили повістки у військкомат окупантів.

"Навіть тим, в кого немає російського паспорта та нещодавно повернувся з окупації. Мобілізація? Ні. Не чули", - написав Андрющенко.

За його словами цей населений пункт має один з найбільших відсотків колаборації та прийняття окупації в Маріупольської агломерації.

"Окрім того, саме активна частина грецької громади Сартани в окупації офіційній інтеграції грецької меншини в російське середовище та злиття з російським "обществом греков". Тому, діджей, за результатами новини, увімкни сартанцям в окупації пісню групи Ленінград "нікого не жалко"...", - підсумував він.

Пропонуємо до перегляду:

Гурт "FoxBox" презентує свій новий трек "Тікаю" з альбому "Задля тебе".

Кліп створено за сприяння лисичанської студії "Час Пікчерс продакшн". Продюсер проєкту Vit Richer.

Дивіться також:

Читайте також:

"Нові освітні вказівки та порожні склади": Лисогор розповів про ситуацію на окупованій Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк