15.12.2023, 15:05

В окупованому Рубіжному Пасічник змінив тривалість "комендантської години"

Віктор Білий | Всі новини автора

Ватажок так званої "ЛНР" Леонід Пасічник змінив тривалість комендантської години в окупованій Рубіжному Луганській області своїм "указом" від 14 грудня.

Про це повідомили окупаційні ЗМІ, передає Час Пік.

"Глава ЛНР Леонід Пасічник своїм указом встановив "комендантську годину" у Рубіжному з 20:00 до 06:00. Раніше він діяв з 19:00 до 06:00", - сказано в повідомленні.

Наголошується, що також "документом" змінено час дії заборони на перебування громадян на вулиці у Кремінському районі, Лисичанську, Первомайську, Сєвєродонецьку, а також у Сватівському та Троїцькому районах - заборона на перебування громадян на вулицях та в інших громадських місцях діє з 20:00 до 6:00.

У "документі" також сказано, що окупаційні силовики наділили правом перевіряти документи мешканців, їхні речі, житло і транспорт, а також – затримувати людей.

Також, як повідомляють очевидці у мережі, "у Рубіжному зараз тихо, погода - +1, дощить".

Читайте також: У Рубіжному люди вмирають, не маючи можливості викликати "швидку", - соцмережі

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк