16.12.2023, 09:39

Окупанти провалили паспортизацію в Лисичанську, - ЛОВА

Альона Тихоненко | Всі новини автора
паспортизація

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області росіяни провалили примусову паспортизацію. У місті досі немає умов для пришвидшення процедури.

Про це пише ]]>пресслужба]]> Луганської ОВА, передає Час Пік.

У ній зазначили, що темпами "успішної" примусової паспортизації загарбники могли похвалитися лише у звіті про так звані "перші вибори", які нещодавно пройшли на окупованих територіях, однак є нюанс:

"До них допускали навіть осіб без будь-яких документів, тому цей показник не відображає відсоток паспортизованих", — йдеться у повідомленні.

Окрім того, у Лисичанську не працює паспортний стіл. Замінити паспорт складно, особливо літнім людям:

"Для заміни документів слід їхати до сусідніх населених пунктів. Ще важче одиноким літнім людям. Особи, які називають себе соціальними працівниками, звісно що очікують їх, але по домівках не обходять. Задзвонити по допомогу пенсіонер або маломобільна людина теж не в змозі, бо відключено зв’язок", — додали в пресслужбі.

Нагадаємо, що на окупованій Луганщині розпочато тестовий запуск мобільного інтернету, але є нюанс: не всі користувачі матимуть доступ до нього. Яких населених пунктів це стосується, читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: У мережі показали, як зараз виглядає міст "Ювілейний", який поєднував Сєвєродонецьк та Лисичанськ - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк