18.12.2023, 17:22

Життя в окупації: у мережі показали ціни на продукти у Лисичанську, і як "борються" з ожеледицею у Кремінній

Віктор Білий | Всі новини автора

У мережі з'явилися нові кадри з окупованих міст Луганської області. На кадрах показані ціни в магазинах Лисичанська, і як мешканці Кремінної "борються" з ожеледицею.

Фото опублікували мешканці міста у регіональних пабліках, передає Час Пік.

Як пишуть лисичани, ціни на продукти вищі, ніж у Москві. Так, за кілограм картоплі та капусти необхідно заплатити 30 рублів, помідори коштують - 210 р., солодкий перець - 145 р.

Про плачевний стан Лисичанська повідомляють і самі росіяни. Так, глава Нижньокамського району Раміль Муллін, розповідаючи про поїздку до міста російським ЗМІ, заявив, що "Лисичанськ простіше розібрати й назад зібрати".

"Там досить сумно. Лисичанськ простіше розібрати й зворотно зібрати. Дитячі садки, школи не опалюються, люди мерзнуть. І вони живуть в таких умовах, отримуючи мізерну зарплату", - заявив він.

У сусідньому місті Кремінна, яке знаходиться найближче до лінії розмежування, за словами очевидців, щодня "прилітає", в основному, околицями. Крім того, у місті стабільні проблеми зі світлом.

Також у мережі показали, як "працівники ЖКГ борються" з ожеледицею у Кремінній:

Читайте також:

"У місті знаходитися страшно": у мережі розповіли про ситуацію у Привіллі, поблизу окупованого Лисичанська

"Якийсь особливий сюр": Окупанти похвалилися установкою 8 таксофонів у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Кремінній

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк