21.12.2023, 12:24

Медзаклади Луганщини відновлюють роботу з амбулаторного ведення вагітності на підконтрольній Україні території

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апро

Питання безпечного материнства та дитинства залишається одним з пріоритетних.  Профільні заклади охорони здоров'я надають медичні послуги та готуються до підписання угоди з Національною Службою Здоров'я за пакетом медичних послуг "Ведення вагітності в амбулаторних умовах".

Про це повідомляє Луганська ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

Особлива увага приділяється профілактиці ВІЛ-інфекції, сифілісу, гепатиту В у новонароджених. 

Загалом, профілактика та лікування соціально небезпечних хвороб проводиться у повному обсязі.

Усі медзаклади області, які надавали допомогу хворим на туберкульоз, ВІЛ-інфекцію та гепатити, перемістились та продовжують свою діяльність.

Зокрема, мобільні медичні бригади працюють у гуманітарних штабах. 

"Спеціалісти проводять консультування, загальний огляд, обстеження, тестування на ВІЛ-інфекцію, гепатити В та С, сифіліс за допомогою швидких тестів. Надається психосоціальна допомога", - наголосили у ЛОВА.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також:

Вночі у Маріуполі сталася "бавовна": що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк