21.12.2023, 20:30

"Бояться опору?": Російська "адміністрація" посилює відеоспостереження в окупованому Луганську

камери

Окупаційна "адміністрація" на тимчасово загарбаних територіях Луганської області активно впроваджує заходи для "виявлення підпільної діяльності", зосереджуючи зусилля на збільшенні кількості камер відеоспостереження у Луганську.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Згідно з інформацією, планується посилити відеоспостереження поблизу стратегічних об’єктів та освітніх закладів.

Останній аспект набуває особливого значення для окупантів, оскільки саме в навчальних закладах розташовані частини їх особового складу.

Крім того, додаткові "заходи" з установки камер передбачаються поблизу залізничних станцій та лікарень, особливо тих, де отримують медичну допомогу поранені росіяни.

Очевидно, що ці дії спрямовані на попередження будь-якої форми опозиції та виявлення можливих інформаторів серед місцевого населення.

У ЦНС просять жителів окупованих регіонів бути обережними та виявляти уважність до такого роду дій загарбників:

"Закликаємо мешканців Луганську бути пильними й зайвий раз не наражати себе на небезпеку".

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Кожен тиждень когось вбивають та давлять": В окупованому Луганську сталася смертельна ДТП за участю військових

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк