22.12.2023, 14:14

На Херсонщині російські окупанти розстріляли підлітка на очах у матері

На Херсонщине российские оккупанты расстреляли подростка / Иллюстративное фото

На тимчасово окупованій території Херсонської області російські військові розстріляли підлітка на очах у матері. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

На тимчасово окупованій території Херсонської області в одній із громад російська армія вбила неповнолітню дитину. Про це на прес-конференції повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Час Пік.

За його словами, в одному з населених пунктів 20 грудня окупанти розстріляли учня восьмого класу.

"Вони це зробили прямо на очах у родини. Мати там мало не збожеволіла, її врятували з петлі. Страшна ситуація. Хлопець десь проходив і начебто щось фотографував. Військові РФ схопили дитину, привели додому і застрелили", – сказав Прокудін.

Офіс Генерального прокурора повідомляє, що відкрито кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством російськими військовими дитини на тимчасово окупованій території Херсонщини.

За даними слідства, на тимчасово окупованій території Каховського району Херсонської області російські військові вбили неповнолітнього хлопця.

"Наразі тривають слідчі дії щодо встановлення додаткових обставин події та осіб з числа військовослужбовців рф, причетних до злочину", - йдеться у повідомленні.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк