23.12.2023, 20:10

У мережі показали, як виглядає один із ресторанів Сєвєродонецька після приходу "визволителів" (фото)

ресторан

На Луганщині російські загарбники знищили обстрілами майже кожен населений пункт. Сєвєродонецьк не став винятком. Окупанти обстрілювали його з особливою насолодою і в місті вже мало що нагадує про "минуле життя".

У мережі опублікували фото "до і після" місцевого ресторану "Сальвадор Далі", передає Час Пік з посиланням на регіональний ТГ-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Раніше ресторан був популярним місцем для проведення дискотек та інших заходів, проте зараз він порожніє у тіні зруйнованого міста, яке стало жертвою "звільнення".

Заклад зазнав серйозних ушкоджень внаслідок бойових дій та, ймовірно, актів вандалізму. Кадри, що з'явилися в мережі, сумно демонструють понівечену будівлю, позбавлену вікон:

Нагадаємо, раніше Час Пік показав кадри двох пристойних ресторанів Сєвєродонецька - "ForRest" та "Golden Palace". Обидва вони зруйновані внаслідок російських обстрілів.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "І ціни як у СРСР?": В окупованому Сєвєродонецьку з'явився новий рекламний щит - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк