23.12.2023, 22:16

"Унітази теж виносять з квартир": у мережі повідомляють, що черга "ремонтних робіт" дійшла і до Лисичанська

лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області зафіксовано нові прояви свавілля та порушення з боку так званої "влади". За останніми повідомленнями, у місті почали діяти "ремонтні" бригади, які проводитимуть "роботи" у квартирах без згоди та участі їх законних мешканців.

Про це повідомляють місцеві жителі у регіональних чатах, передає Час Пік.

Жителі міста підіймають на сполох, ділячись досвідом знайомих із сусіднього Сєвєродонецька, де подібні "ремонти" закінчувалися повним позбавленням усього, що було у квартирі. Повідомлення про те, що бригади розкриватимуть і вироблятимуть "модернізацію" у квартирах на власний розсуд, викликають серйозні побоювання серед місцевих.

"Доброго вечора! Тепер і в Лисичанську бригади розкриватимуть усі квартири і щось там змінюватимуть на свій розсуд. Знайома з Сєвєродонецька розповідала, що після таких "ремонтів" у квартирі нічого не залишилося. Хто знає, як у Лисичанську це відбувається? ", — йдеться у повідомленні.

Очевидці розповідають про те, що бригади не лише виробляють "благоустрій" житлових приміщень, але також активно демонтують та виносять технічне обладнання, таке як труби та стояки. Зокрема, занепокоєння викликає факт викопування труб, які служили вірою та правдою багато десятиліть.

Зазначимо, що такі дії здійснюються без згоди та участі власників.

В рамках своїх "ремонтних робіт" окупанти зрізають стояки із заліза і замінюють їх на більш крихкі пластикові конструкції. Також неможливо не згадати про унітази...

"Та жах, що творять! Труби все викопують, 50 років лежали ніхто не чіпав, а тут понаїхали і всі викопують! Стояки зрізають, а там залізо ще радянської якості! Всі вирізають, ставлять якийсь пластик, а на нього вже ні хомут не поставиш, ні чопик не заб'єш! Загалом жах, що коїться! PS мало не забув! Унітази ж теж виносять з квартир ))))", — пишуть користувачі мержі.

Такі дії окупантів порушують питання про повне беззаконня та порушення прав власності громадян, що ставить під загрозу і так непросте становище місцевого населення. Резонанс навколо цієї ситуації набирає обертів. Жителі Лисичанська у передчутті...

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Зате меблі не винесуть": У мережі показали, як у Сєвєродонецьку зроблено ремонт "фахівцями з Бурятії"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк