25.12.2023, 09:08

На захоплених територіях окупанти обіцяють платити за офіційні свідчення проти України - ЦНС

Иллюстративное фото / Открытый источник

На тимчасово окупованих територіях України російські окупанти обіцяють виплатити допомогу "постраждалим від української агресії". Натомість від людей вимагають письмову заяву-"свідчення".

На тимчасово окупованих територіях України російські окупанти намагаються купити місцевих мешканців за свідчення проти України. Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Як зазначили в ЦНС, таку "роботу" вже проводить окупаційна адміністрація Запорізької області.

"Росія – це синонім цинізму. 24 лютого 2022 року російський диктатор владімір путін на весь світ оголосив про початок війни. Сотні тисяч вбитого населення, сотні тисяч зруйнованих будинків та мільйони біженців й вину за це все Росія тепер намагається перекласти на свою жертву.

Так, на ТОТ Запорізької області окупаційна адміністрація обіцяє виплатити допомогу "постраждалим від української агресії". Єдиною умовою є заява на її отримання, яка по факту є свідченням того, що нібито Україна напала на регіон й обстрілює мирне населення", - йдеться у повідомленні.

Російська пропаганда та місцеві колаборанти щосили намагаються, щоб вибілити армію РФ, вояки якої вчиняють злочини на території України. Кремль хоче перекласти відповідальність за знищені міста та смерть людей на Україну.

Тому так часто з'являються пропагандистські ролики, зняті на окупованих територіях, де місцеві жителі розповідають про "звірства укрів". Голодних та знедолених людей просто купують, видаючи їм додаткову пайку та обіцяючи "винагороду".

Центр національного спротиву закликає ігнорувати ініціативи кремлівських посіпак й пам’ятати, що окупанти рідко дотримуються своїх же обіцянок.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк