26.12.2023, 16:52

"Все самі - і дах крити, і в під'їзді прибирати": Жителі окупованого Сорокиного скаржаться на бездіяльність комунальних служб

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці окупованого Сорокиного (колишній Краснодон) Луганської області скаржаться на бездіяльність комунальних служб, які не виконують своїх робочих обов'язків.

Про це вони пишуть у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Так і виходить, що ми маємо все робити самі: і дах крити, і в під'їзді прибирати, ремонтувати все, що потрібно... За що тоді ми платимо комуналку?", - пишуть жителі міста.

Також у мережі показали на фото, як відбувається "вивіз" сміття у місті:

"На вулиці теж немає прибирання. Ось дивіться що діється біля смітника на вул. Артема, 8. Не вивозиться вчасно з цього великого контейнера сміття, на фото все видно. Адже до нас везуть на приватних машинах сміття у великих мішках з усіх околиць. А це дуже багато. А цей контейнер поставили вже неподалік входу до першого під'їзду. Дивіться, мовляв, і нюхайте".

Подібна ситуація спостерігається й у самому Луганську. У місті дуже брудно, сміття ніхто не вивозить, бо нема кому.

"Сміття не вивозять вчасно, урни не прибирають, двірників немає. По всьому Луганську", - пишуть у мережі.

Читайте також: На окупованій Луганщині - нові "вимоги" до водіїв: що відбувається

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк