28.12.2023, 21:00

"У найкращий традиціях руського миру": У мережі показали нові фото з окупованого Маріуполя

маріуполь

З приходом "руського миру" в окупованому Маріуполі Донецької області виникла небачена проблема. Місто опинилося на межі екологічної та гігієнічної кризи: сміттєві проблеми, каналізація, що проривається, і місцева "влада", яка не реагує на сигнали лиха.

Відповідні фото ]]>опублікував]]> радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у своєму ТГ-каналі, передає Час Пік.

Справжні факти про стан Маріуполя виявилися дуже далекі від пропагандистських обіцянок, які тимчасова "влада" намагається розповсюджувати серед жителів міста.

Ситуацію підтверджують фото. Бачки для сміття переповнені. Під будинками утворилися кучі з побутовими відходами, речами, меблями. Очевидно, воно накопичується не один тиждень. 

Ситуація стає дедалі критичнішою, і городяни починають шукати способи привернути увагу до цієї біди. Поки що сміття та бруд продовжують захоплювати місто, а реакція місцевої "адміністрації" залишається недостатньою. 

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Руській мір" у всій красі: у мережі показали свіжі кадри Сєвєродонецька та Попасної

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк