30.12.2023, 18:35

В окупованому Сєвєродонецьку "дозволили" включити мобільний інтернет, - соцмережі

В окупованому Сєвєродонецьку на Луганщині не покращала ані санітарна ситуація, ані ситуація з комунальними послугами. Проте в області "дозволили" увімкнути мобільний інтернет.

Про це пишуть мешканці міста у регіональних пабліках, передає Час Пік.

За словами гауляйтера області, жодних погроз "безпеки республіки" включення інтернету не несе. Однак, попри це, у місті користуватись ним не дозволили.

Але заборона не спрацювала ефективно, адже, як пишуть самі сєвєродончани, інтернет все ж таки пробивається і в передмісті, і в самому Сєвєродонецьку. Як повідомляють, якість мережі непогана, працює інтернет добре.

У місті працює Центральний ринок: перед Новим роком мешканці міста намагаються закупитись продуктами. М'ясо у продавців коштує від 300 рублів за кілограм, яйця – 110-115 рублів за десять штук. Загалом є всі продукти, крім спиртних напоїв, їх реалізація контролюється окупаційною владою міста.

У місті не скасовували комендантську годинну, жодних публічних масових заходів на святкування не передбачається.

Читайте також: У мережі з'явилося фото, яке свідчить про тяжкий побут людей у "звільненому" Сєвєродонецьку

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк