01.01.2024, 21:06

Чергова спроба легітимізації: росіяни продовжують фальсифікувати "збір підписів" на ТОТ

Марина Гончар | Всі новини автора
путин

На тимчасово окупованих територіях України продовжується фарс під назвою "вибори президента РФ", що стає частиною глибоко пропагандистської кампанії, спрямованої на створення ілюзії широкої підтримки окупації з боку місцевого населення.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За останніми звітами, російські "волонтери" активно збирають підписи на підтримку "кандидата" Володимира Путіна, який офіційно звинувачується в міжнародних злочинах.

Процес збору підписів проводиться під примусовим контролем, і в супроводі російських військових, "волонтери" обходять будинки місцевого населення. Попри примусовість і недемократичний характер цього процесу, російська окупаційна влада повідомляє про збір вже понад "5 тисяч підписів".

Однак слід зауважити, що процес збору підписів не лише протистоїть моральним і етичним нормам, але й створює загрозу у сфері міжнародного правопорядку, оскільки усім відомо, що Путін офіційно зазначений як міжнародний злочинець. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вибух в готелі окупанти використовують для посилення тиску на українців у тимчасово захопленому Донецьку. Росіяни удають, що начебто шукають інформаторів. Вони збільшили кількість блокпостів у місті, та посилили патрулювання.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: В окупованому Сватовому у новорічну ніч "прилетіло" по розташуванню російських вояк

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк