03.01.2024, 11:11

Бартер "по-російськи": окупанти обіцяють відкрити доступ до інтернету тільки власникам російського паспорта

оккупанты обещают открыть доступ в интернет только владельцам российского паспорта

Російські окупанти планують надавати доступ в інтернет лише тим мешканцям тимчасово окупованих територій України, хто отримав російські паспорти.

На тимчасово окупованих територіях ворог вигадав новий метод примусової паспортизації та контролю місцевого населення. Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Так, окупанти планують ввести обов’язкову верифікацію з паспортом користувачів інтернету. Тобто, всі користувачі мають мати паспорт рф аби мати змогу й надалі отримувати послуги. 

Водночас це посилить контроль за місцевими мешканцями, адже ворог постійно шукає та оновлює базу "нелояльних громадян", - йдеться у повідомленні ЦНС.

31 грудня 2023 року в МВС РФ повідомили, що близько 90% мешканців тимчасово окупованих територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей отримали паспорти громадян РФ у 2023 році. Ця інформація була спрямована на "внутрішню аудиторію".

На захоплених росіянами територіях України темпи паспортизації залишаються низькими й окупанти йдуть на різні хитрощі, щоб змусити людей отримувати "червоні книжечки".

Людей відкрито купували, видаючи їм продовольчі пайки та будматеріали за отримання паспорта РФ. Обіцяли пільги та соцвиплати, компенсації за зруйноване житло та гроші на придбання твердого побутового палива. Власникам паспорта РФ обіцяли повернути житло, яке навмисно було внесено до списків "безгосподарчого" житла...

Незважаючи на всі обіцянки та погрози, темпи паспортизації залишаються низькими. Тепер окупанти обіцяють повернути інтернет до прифронтових міст, які вже більше року живуть в інформаційному вакуумі. Але доступ обіцяють відкрити лише тим, хто погодився отримати паспорт РФ.

"Кривавий" паспорт став предметом торгу... Ось такий бартер "по-російськи"...

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк