03.01.2024, 20:02

На ТОТ Донеччини спостерігається товарний дефіцит, - ЦНС

владпжіоу

На тимчасово окупованих територіях сходу України суспільно-політична та суспільно-економічна ситуація продовжує оцінюватися як кризова. 

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Головною проблемою всіх окупованих регіонів залишається безпекова, оскільки російсько-окупаційні війська постійно обстрілюють контрольовані ними більшість населених пунктів. Найгірший стан справ зафіксовано у Новотроїцькому районі. 

Також, на всіх окупованих територіях спостерігається високий рівень безробіття, дефіцит лікарських засобів, та й взагалі відсутність отримання первинної медичної допомоги.

"Відсутність товарів для неповнолітніх. Окрім цього, спостерігаються постійні перебої у постачанні електроенергії та природного газу", - йдеться у повідомленні ЦНС.

За даними спротиву відсутня і достатня кількість фахових кадрів в органах окупаційної адміністрації, через низький рівень колабораціонізму серед місцевого населення. 

"У підсумку, противник не має шансів зменшити рівень соціально-економічної напруги, оскільки російсько-окупаційна влада не має на меті стабілізувати ситуацію в окупованому регіоні", - наголосили учасники руху.

Як повідомлялось раніше, у тимчасово окупованому Донецьку жителі міста скаржаться на бездіяльність комунальних служб. Підвали залиті каналізацією, а у дворах ями такі, що машини не хочуть заїжджати.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також:

Україна повернула понад 200 полонених: Серед них оборонці Маріуполя та "Азовсталі", острова Зміїний, захисники ЧАЕС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк