04.01.2024, 20:31

У Кремінній поліціянти-зрадники отримали новорічні "подарунки"

цукенг

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області колаборанти у поліцейській формі отримали поранення у новорічну ніч.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

У мережі з'явилася інформація про поранення двох поліціянтів, які перейшли на бік ворога. Подія сталася у новорічну ніч.

Саме 31 грудня безпілотник ЗСУ скинув вибуховий пристрій з безпілотника на блокпосту у Кремінній.

"27-річний сержант поліції Святослав отримав чисельні осколкові поранення та відкритий перелом ноги. А 28-річний старший сержант Володимир — осколкові поранення. Обох шпиталізували", - пишуть російські ЗМІ.

Як повідомлялось раніше, збройні сили України продовжують знищувати на полі бою новітні та рідкісні зразки озброєння армії РФ. Так, поблизу Кремінної на Луганщині воїни ліквідували радіолокаційний комплекс "Зоопарк".

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також:

"Чергова "показуха", дайте краще тепло": У мережі показали, як пройшов "веселий ранок" в окупованому Новодружеську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк