16.01.2024, 13:27

"Тепер заживуть": окупаційна влада Лисичанська вирішила ще одне "нагальне" питання

Лисичанск, война

Окупований Лисичанськ перетворюється на місто-привід. Люди давно забули про блага цивілізації. Вода, світло, опалення, зв'язок - стали розкішшю, але влада зайнята вирішенням інших "життєво важливих" питань.

Поки "звільнений" Лисичанськ тихо вмирає, пропагандисти створюють ілюзію "відродження та відновлення", а окупаційна влада імітує бурхливу діяльність "на благо людей", повідомляє Час Пік.

Російські окупанти, які зруйнували обстрілами всі міські комунікації, не втомлюються обіцяти "відновити, відбудувати, відродити"... Тим часом багато мешканців Лисичанська продовжують жити без світла та води, а про опалення взагалі не йдеться. Вже середина зими, а централізоване опалення, яке обіцяли запустити наприкінці вересня, у місті так й не з'явилося...

Незважаючи на всі запевнення пропагандистів та "почекунів", що "життя налагоджується" й місто "відроджується", Лисичанськ все більше нагадує місто-привід.

"У багатоповерхівках деяких районів Лисичанська залишилось по 10-15 % жителів. В районі колишнього заводу ГТВ в домівках досі відсутнє електро- та водопостачання. Про опалення вже ніхто не згадує. У будинках на 200 квартир залишилося по 20-25 родин", - ]]>йдеться ]]>у повідомленні ЛОВА.

Судячи з повідомлень у мережі про ситуацію в окупованому Лисичанську, стає ясно, чого хочуть люди насамперед. Але у влади свої "життєво важливі" пріоритети. Наприклад, інформаційна пропаганда та "зомбування" людей. На думку окупантів це набагато важливіше за подачу води, світла та опалення.

Окупаційна влада Лисичанська повідомила, що у місті "відбулися громадські слухання, на яких було порушено тему внесення змін до статуту міста". Начебто все правильно - людей запросили поговорити "про головне". Але є нюанс...

"Розглядалося питання про зміну друкованого видання - джерела опублікування офіційної інформації. Було внесено пропозицію про публікації у "Віснику Сєвєродонецька", - йдеться у повідомленні.

Мабуть, на думку окупаційної адміністрації, це зараз найважливіше для лисичан - дізнаватися "правдиві" новини з "Вісника Сєвєродонецька", а не з "Вісника Лисичанська". Навіть "громадські слухання" провели.

Що ж, тепер лисичани дізнаватимуться як вони "добре живуть" із "Вісника Сєвєродонецька". Ще одне "насущне" для міста питання вирішено...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк