25.01.2024, 11:43

"Обстріл в три заходи та заборона на в'їзд": У мережі повідомляють про обстановку у Лисичанську

Оксана Мовчан | Всі новини автора
івап

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області останнім часом спостерігається стабільно не спокійна обстановка. Вчора ввечері було "гучно" в одному з районів міста. "До окремого розпорядження" в'їзд до населеного пункту заборонено.

Про це повідомляють місцеві ТГ - канали, передає Час Пік.

"Ввечері в три заходи обстріляли Березове і Рубіжанку", - йдеться у повідомленні.

Також очевидці стверджують, що окупанти "хотіли рухатися в бік Білогорівки". Місцеві жителі не постраждали.

"Лисичанськ, учора був обстріл пізно ввечері. Район 1/2, Березове і Рубіжанку. Чергове м'ясо, через Березове хотіли рухатися на Білогорівку. З Білогорівки їх засікли й відпрацювали танками, люди не постраждали, деякі будинки побиті, місцями є пряме попадання в машину. Після обстрілу намагалися заселитися в будинки, поки господарів немає, спроба не вдалася", - пише автор.

У мережі повідомляють, що відучора Лисичанськ закрили на в'їзд. Загарбники на блокпосту поводять себе вкрай нахабно. Пускають тільки з пропискою.

"І навіть якщо ти везеш родичам ліки та інші замовлення з більш цивілізованих місць "республіки", не колише. До окремого розпорядження", - стверджують свідки подій.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Лисичанську з'явилися затримки з виплатою пенсій. Однозначних причин окупанти не називають - то брак грошей, то "збій у системі".

Читайте також:

Відновлювати вже не обіцяють: що відбувається в окупованому Новодружеську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк