25.01.2024, 22:30

У мережі повідомляють про нові "прильоти" в окупованому Лисичанську

лисик

У Лисичанську, що тимчасово перебуває під окупацією в Луганській області, сьогодні були нові "прильоти", спрямовані на позиції "визволителів". За інформацією, отриманою від місцевих мешканців, "потрапило" по Пролетарську та в районі повороту Мельникова.

Про це пишуть у регіональних чатах, повідомляє Час Пік.

"Сьогодні знову прилітало по русні, на цей раз по Пролетарську та в районі повороту Мельникова", - йдеться у повідомленні.

Наразі загарбницька "влада" у Лисичанську утримується від коментарів щодо даного "інциденту". Отже, кількість "денацифікованих" окупантів поки невідомо.

Тож ситуація у місті та цілому регіоні залишається напруженою, і подальший розвиток подій вимагає уважного спостереження.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області останнім часом спостерігається стабільно не спокійна обстановка. Вчора ввечері було "гучно" в одному з районів міста. "До окремого розпорядження" в'їзд до населеного пункту заборонено.

Раніше повідомлялося, що у Лисичанську загарбники зламують квартири місцевих жителів, які були вимушені виїхати. Привід розкриття - огляд електричних мереж.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: "Це тепер ваші проблеми": Жителі "звільненого" Сєвєродонецька скаржаться на відсутність тепла та повну байдужість окупантів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк