26.01.2024, 21:38

На Луганщині триває проблема підтоплень ґрунтовими водами: у Борівському затопило 300 будинків

грут=нт

Вже протягом двох років на території тимчасово окупованої Луганщини не вдається вирішити серйозної проблеми. Грунтові води просто затоплюють населені пункти поблизу Сєвєродонецька. Замість вжиття рішучих заходів щодо усунення цієї проблеми, окупаційна "влада" вводить надзвичайний стан і знімає про це показові сюжети.

Про це повідомляють пропагандистські ресурси, передає Час Пік.

Режим надзвичайної ситуації оголошено в окупованих селищах, таких як Борівське, Сиротине та Боброве, що знаходяться неподалік Сєвєродонецька, а також у Вільховому Станично-Луганського району. Там відзначається підтоплення житлових будинків та адміністративних будівель ґрунтовими водами.

Окупаційна "влада" випустила черговий сюжет з проблеми підтоплень у селищах, наприклад, у Боровському вже постраждали аж 300 будинків. Люди стикаються із затопленими підвалами, "ковзанками" на дворах та крижаними озерами на городах. Ця ж ситуація мала місце минулого року, але росіяни продовжують ігнорування, не надаючи конкретних рішень для усунення проблеми.

У коментарях під пропагандистським роликом люди почали активно обговорювати байдужість загарбників до села Смолянинове:

Подібна ситуація викликає серйозні занепокоєння серед місцевого населення, а також підкреслює бездіяльність окупантів у вирішенні проблем, які торкаються звичайних людей.

Читайте також: У Сєвєродонецьку "вирубилася" єдина працююча котельня

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк