27.01.2024, 12:48

Відсутність опалення в окупованому Сєвєродонецьку: У мережі повідомляють про неякісні роботи з ремонту теплотрас

Марина Гончар | Всі новини автора
северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області мешканці стикаються з гострою проблемою відсутності опалення, незважаючи на нещодавні роботи з ремонту теплотрас, проведені росіянами.

Користувачі мережі, висловлюючи своє обурення у пропагандистських чатах, діляться інформацією про невдалу якість проведених робіт, повідомляє Час Пік.

Мешканці також зазначають, що ремонт пройшов неякісно, без опресування, і виникла маса технічних проблем. Основна частина міста - від 80% до 90% - страждає від відсутності опалення, при цьому так звана "адміністрація" міста відмовляється робити будь-які дії.

"Теплотраси замінили (для галочки), навесні заново розкопуватимуть. Зроблено через одне місце, як взагалі все робить техбуд. Доповню, замінили, але неякісно, без опресування. І там маса технічних проблем. Це інформація від Луганська газу, не відсебятина. Місцями Начебто, нормально, але основна маса не в дугу 80-90% міста без опалення Ось факти На жаль. Опалення нема скрізь, СТЕ тільки монтують нові котли на цей сезон, мають зібрати, але теплотраси міняти, вона буде на все місто, ТЕЦ все", - повідомляють місцеві жителі.

Ця надзвичайна ситуація стала ще більш напруженою після того, як раніше вийшла з ладу єдина котельня, яка частково забезпечувала опалення у місті. За інформацією від місцевих джерел, "адміністрація" міста відмовляється коментувати кризову ситуацію, що склалася.

Жителі висловлюють занепокоєння тим, що незважаючи на явні проблеми та відсутність опалення у значній частині міста, відповідальні структури продовжують ігнорувати та не роблять дій для вирішення цієї проблеми. Криза з опаленням у Сєвєродонецьку стає гострою проблемою для місцевих жителів, наголошуючи на байдужості окупаційних "влад" до добробуту та комфорту своїх "підданих".

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>По Северу]]>".

Читайте також: Відновлення - лише на словах: чергова порція пропаганди з окупованого Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк