28.01.2024, 20:44

У мережі повідомляють про припинення видачі "гуманітарки" у містах "трикутника": подробиці

Оксана Мовчан | Всі новини автора
івапрол

Місцеві зазначають, що у тимчасово окупованих містах "трикутника" (Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне) Луганської області припинять давати "гуманітарну допомогу". 

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

Про цю сумну новину розповіли очевидці, які знаходяться в окупації. Дехто вважає що це добре, бо життя в цих містах "налагоджується" і люди взмозі купити собі продукти самостійно, за власний кошт.

"У трикутнику більше не будуть давати гуманітарку. Вважаю цю новину, яку нам повідомили знайомі з
Сєвєродонецька та Рубіжного, скоріше хорошою, ніж поганою. У наших містах багато хто вже давно отримує перераховану і проіндексовану російську пенсію (тут хто задоволений, а хто ні); продуктових магазинів багато; стало трохи краще з працевлаштуванням; люди швидше куплять ковбасу на останні, ніж знову доторкнуться до крупи або тушонки; скасування гуманітарки простимулює зростання ролі товаро-грошових відносин у регіоні. Й останнє: пора вже переходити на новий рівень інтеграції населення, зрештою врешті-решт"
, - йдеться у повідомленні.

Тим часом окупаційна "влада" цю інформацію наразі не прокоментувала.

Нагадаємо, що в окупованому Рубіжному російські "заробітчани" під будь-яким приводом намагаються заволодіти майном місцевих жителів. Для цього вони вигадали "огляд" житла, навіть якщо воно не постраждало від обстрілів.

Як повідомлялось раніше, обстановка в окупованій Кремінній залишається напруженою. Над містом активно літають безпілотники, чути звуки війни, і є прильоти.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"ТРИБУН/СХІД".]]>

Читайте також:

На ТОТ окупанти продовжують етнічні чистки місцевого населення, - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк