29.01.2024, 22:53

Тимчасово окупований Сєвєродонецьк перетворюється на звалище після так званих "ремонтів": у мережі з'явилися свіжі фото

Марина Гончар | Всі новини автора
северодонецк

У мережі з'явилися нові фотографії із тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області. Зображення показують, що після так званих "ремонтів", які проводять загарбники без згоди власників житла, у місті утворюються справжні смітники.

Окупанти, виконуючи ремонтні роботи, розкривають квартири та роблять заміну батарей, вікон та дверей без дозволу власників. Проте, замість того, щоб акуратно прибирати будівельне сміття, робітники залишають його під будинками та на прольотах під'їздів, повідомляє Час Пік.

На фотографіях видно великі купи сміття, включаючи старі рами вікон, мішки з будівельним сміттям, цеглу та інші відходи. Це сміття не лише псує зовнішній вигляд і так розбитого міста, а й створює проблеми для мирних жителів.

У пропагандистських чатах люди висловлюють своє обурення щодо такого підходу до ремонту:

"От так робляться ремонти... із серпня і до цього дня... сміття? а навіщо... їм (будівельникам) воно не заважає", - йдеться у повідомленні.

Інші наголошують на серйозних наслідках такого недбайливого ставлення окупантів, таких як руйнування балконів та небезпека обвалення скла. Багато жителів також повідомляють про недбале вивантаження будівельного сміття з квартир, що горіли, що ставить під загрозу цілісність житла:

"І нічого, що сміття, що звалюється, руйнує балкони і скло сиплеться".

"І вишенька на торті: у суботу викидали з квартир, що горіли, перегородки, сміття, речі та ін.... прийшла жінка з роботи, а в неї стіни немає в квартирі (квартира ціла)... викликала поліцію... думаєте вони протокол склали? Фігушки!!! Розвернулися і поїхали...", - пишуть користувачі мережі.

Мешканці стурбовані такими недбалими діями окупантів і зазначають, що їхні скарги до поліції залишаються без уваги. Замість того, щоб вирішувати проблеми, поліцейські розвертаються та їдуть, ігноруючи порушення та зневагу до прав мирних громадян.

​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованих містах Луганської області процвітає мародерство та свавілля. У Сєвєродонецьку російські військові – перші у черзі на розселення у порожні квартири. А в Лисичанському житло грабують "будбригади".

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Северодонецкий чат Telesever]]>".

Читайте також: Окупанти скаржаться на обстріл Новодружеська: постраждали цивільні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк