09.02.2024, 20:36

"Вісточка з міста": Мешканка Рубіжного розповіла про "життя" в окупації

рубіжне

У тимчасово "звільненому" Рубіжному Луганської області, щоб потрапити до "пенсійного", треба ночувати під ним. За словами очевидців "шумлять всю ніч, а вдень - періодично".

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

За словами місцевої жительки, яка знаходиться у Рубіжному, для того, щоб потрапити до так званого "пенсійного", необхідно заздалегідь зайняти чергу та взяти талон. 

"Вісточка з міста на 11.40. Сьогодні ходила в пенсійний о пів на другу ночі. Була 35. Взяла талон. А люди займали чергу з 7-ї години вечора. Добре я встигла. А талонів було всього 50", - йдеться у повідомленні.

Жителі міста розповіли, як відбувається "перерахунок" пенсій по-російськи. З виплатою "компенсації" ситуація не краща - за ці "гроші" можна, хіба що, сарай купити.

Обстановка у місті "шумна". На вулиці сніжна погода.

"Шуміли всю ніч. І зараз періодично шумлять. Йде сніг. 0 градусів", - розповідає жінка.

У місті, на думку "почекунів" все добре, життя "налагоджується", "комунікації" працюють. Під виглядом підготовки до "ремонтних робіт" окупанти продовжують зламувати порожні квартири. Виявляти такі квартири їм із задоволенням допомагають місцеві любителі "руського миру".

Свіжі кадри з Рубіжного свідчать про те, що у місті залишилося вкрай мало місцевих жителів - про це кажуть темні вікна і порожні вулиці:

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: "У Лисичанську тихо не буває": У мережі розповіли про ситуацію у місті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк