11.02.2024, 14:48

"В нас біда з ремонтом": В окупованому Сєвєродонецьку тривають "диво-ремонти" по-російськи

В оккупированном Северодонецке продолжаются "чудо-ремонты" по-российски

Поки російські пропагандисти розповідають казки про "відновлення" Сєвєродонецька, жителі міста скаржаться на ремонтників-гастарбайтерів та на якість ремонтних робіт.

Російським телеглядачам кремлівські пропагандисти люблять показувати сюжети про "відновлення" міст на Донбасі та "відродження життя" на "звільнених" територіях. Правда залишається за кадром, повідомляє Час Пік.

Жителі окупованого Сєвєродонецька все частіше скаржаться на якість ремонтів, які проводять російські "спеціалісти". Власникам квартир самим доводиться все доробляти та переробляти після закінчення ремонту. Це якщо пощастить дочекатися закінчення робіт...

Все частіше у мережі з'являються повідомлення про те, що бригади будівельників, розпочавши ремонт, зупиняють усі роботи та зникають без пояснень. Мешканці безрезультатно починають ходити по інстанціях, шукати правди, скаржитися...

"В нас біда з ремонтом, робили й не доробили, ходили зі скаргою... відповідь була, що дороблять ремонт протягом тижня, а віз і нині там... і куди не зверталися нічого нікому не треба", - пишуть мешканці будинку №72 по вул. Гагаріна, публікуючи ]]>фото]]> "відремонтованого" під'їзду.

оккупированный Северодонецк

У ЛОВА розповіли про мешканців іншої п'ятиповерхівки, які не можуть дочекатися обіцяних нових вікон.

"Сєвєродонецьк. Лютий. У п’ятиповерхівці без опалення бабуся чекає на нові вікна. Старі вибило ще навесні 2022-го під час російських обстрілів. З того часу у квартирі протяг.

Минуло майже два роки, як окупанти вже ж таки пообіцяли привезти їй ці вікна "завтра".

Декілька днів вона охороняла скудне майно, яке в неї ще залишилося. Однак ремонтна бригада вкотре не приїхала. Можливо, гастролери сподівалися, що старенька піде і буде чим поживитися", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Як зазначили у ЛОВА, скрізь, де з'являються російські ремонтники, з квартир зникають цінні речі.

"В одній з багатоповерхівок по вулиці Курчатова (віднедавна вулиця Князя Володимира).

Там відновлювальні роботи розпочалися безпосередньо з мародерства.

"Сценарій дій горе-будівників із кожним наступним будинком не змінюється – спершу знайти у залишених квартирах цінні речі", – кажуть сєвєродончани, які залишилися в місті", - кажуть північнодончани, що залишилися в місті", - повідомили в ЛОВА.

Як пишуть самі сєвєродончани, й якість ремонтів, й перелік робіт, що проводяться, й кількість вкраденого залежить від того, яка бригада прибуде на об'єкт. Багатьом "щастить" - в них не так багато виносять з квартир й не так багато псують, роблячи "ремонт". Щоправда, для цього господарям самим доводиться намагатися відстояти свою квартиру. Іноді виходить...

оккупированный Северодонецк

Читайте також:

Без води, опалення та зв'язку: Російський воєнкор розповів, як живуть люди в окупованому Лисичанську

"Вивернути навиворіт усіх": Російський пропагандист обурений, що люди не раді "звільненню" на захоплених територіях

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк