11.02.2024, 22:18

Енергетична криза на окупованій Луганщині: Понад 92 тисячі абонентів залишилися без електроенергії через негоду

свет

Сьогодні пропагандистські ЗМІ повідомили, що тимчасово окупована Луганська область потерпає від серйозної енергетичної кризи, оскільки понад 92 тисячі абонентів залишилися без електроенергії внаслідок негоди.

Зазначено, що особливо постраждали мешканці Сорокинського, Довжанського, Ровеньківського та Антрацитівського районів, де несприятливі погодні умови призвели до аварій на електромережах та відключення електропостачання, передає Час Пік.

У місцевих чатах з’явилися повідомлення про те, що відсутність необхідних фахівців для оперативного ремонту уражених мереж ситуацію погіршує. Люди скаржаться, що через це вони змушені переживати енергетичну непрацездатність, що серйозно впливає на їхній повсякденний комфорт та побут.

На цей момент так звана "влада" окупантів не надала конкретної інформації щодо того, як довго триватимуть ремонтні роботи та коли абоненти зможуть очікувати відновлення електропостачання, враховуючи відомі труднощі з наданням достатньої кількості кваліфікованих працівників. Нестача спеціалістів у галузі електромережевого обслуговування підсилює невизначеність та тяжкі умови.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>ТРИБУН | СХІД]]>"

Читайте також: Російські терористи нищать артилерією деокуповані села Луганщини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк