12.02.2024, 19:15

Підготовка до "виборів": Окупанти проводять перевірки на ТОТ

Оксана Мовчан | Всі новини автора
цівука

На тимчасово окупованих територіях росіяни влаштовують системні перевірки будинків та квартир, з метою залякування місцевого населення.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За даними спротиву, представники російських окупаційних адміністрацій організовують перевірки будинків, аби зафіксувати помешкання, де проживають люди.

"Якщо в цих будинках будуть зафіксовані люди – такі об’єкти будуть першими для голосування вдома під час путінських виборів", - йдеться у повідомленні. 

Відтак вже з 17 лютого окупанти проведуть “побудинковий обхід”. Мета – нібито повідомити місцеве населення про особливості виборчого процесу. А фактично – провести агітацію та залякати місцеве населення не саботувати "вибори", так, як це робили під час місцевих "виборів" 2023 року та "референдуму" 2022 року.

В тому, що даний процес немає нічого спільного з виборами  – сумнівів  немає. 

Для прикладу час фейкових виборів до місцевих рад так звана виборча комісія намалювала явку у 37 786 тис. бердянців. Це більше, ніж кількість мешканців міста, які брали участь у законних місцевих виборах 2020 року. 

Фактично, росіяни вкотре проведуть насильницькі заходи задля того, аби створити мінімальну картинку "волевиявлення". Що є грубим порушенням міжнародного права. 

"Центр національного спротиву закликає місцеве населення продовжити спротив окупантам, аби вкотре їм нагадати – це не їхня земля!", - наголосили у ЦНС.

Нагадаємо, що на окупованій території Луганської та Донецької областей у період 2022-2023 років зафіксовано зростання онкологічних захворювань у місцевих мешканців.Такі проблеми пов'язані з відсутністю кваліфікованих медичних працівників та лікарів в онкологічних диспансерах. Також не проводиться профілактика та діагностика онкозахворювань. 

Читайте також:

"Війна з флагштоком": У мережі показали, як окупанти борються з "ворогом" у Рубіжному - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк