17.02.2024, 17:11

У роздягальні спортшколи в окупованому Мелітополі пролунав вибух: на турнірі були діти з Луганська

Сьогодні, 17 лютого, у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області під час проведення спортивних змагань пролунав потужний вибух – окупанти оголошували термінову евакуацію дітей із будівлі.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Час Пік.

"Окупанти не лише безперервно завдають авіаційні удари по підконтрольній території України, вони ще й самі створюють "надзвичайні ситуації" на ТОТ", - написав він.

За його словами, жителі Мелітополя повідомили, що сьогодні під час проведення спортивних змагань у спортивному комплексі №3 стався потужний вибух, який незабаром почав супроводжуватись терміновою евакуацією дітей із будівлі.

"Через десятки свідків окупанти змушені були зізнатися: сьогодні дітям під час турніру із самбо вони... демонстрували ручний протитанковий гранатомет. "Демонстрант" натиснув курок. Як результат – кілька людей отримали травми", - додав голова ОВА.

Він зазначив, що інцидент стався у спорткомплексі, переповненому дітьми та батьками. "Намагаючись мілітаризувати наших дітей на ТОТ, ворог остаточно вижив з розуму. Маємо зупинити терористів!"

Як повідомляють окупаційні ресурси, "бавовна пролунала у роздягальні спортшколи в Мелітополі, де в цей час перебували юні спортсмени з Луганська, потерпілих немає. Діти приїхали до Мелітополя на турнір із самбо".

Користувачі мережі пишуть, що "граната розірвалася у ДЮСШ №3 під час спортивних змагань у роздягальні. Зараз відомо лише про одного потерпілого – це той, хто, власне, кидав гранату".

Читайте також: На Східному напрямку вранці 17 лютого знищено два російських Су-34 та один Су-35

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк