20.02.2024, 13:36

Російські "визволителі" мародерять у квартирах зруйнованого Сєвєродонецька: у мережі з'явилося свіже відео

Российские "освободители" мародерят в квартирах разрушенного Северодонецка - видео

У мережі з'явилося відео з окупованого Сєвєродонецька. Вояки "другої армії світу" мародерять у квартирах зруйнованого "звільненого" міста.

Російська орда прийшла в Україну вбивати та грабувати. Якщо раніше вони прикривалися різними "добрими намірами", то сьогодні не соромляться відверто говорити, що брати чуже - "це нормально", повідомляє Час Пік.

Український журналіст, головний редактор сайту "Цензор.нет" Юрій Бутусов опублікував відео, на якому знято, як в окупованому Сєвєродонецьку російські вояки блукають по квартирах у пошуках наживи.

"Російські вбивці та ґвалтівники мародерять постраждалі від обстрілів й залишені мирними українськими жителями квартири в районі Сєвєродонецька", - прокоментував відео Бутусов.

Що собою представляють вояки "другої армії світу" стає зрозуміло відразу, варто лише послухати їхні коментарі під час "прогулянки" чужими квартирами...

"Гагаріна 117", "Мразі", "Мародери прокляті...", "Нарешті показали справжню "мету сво", "Ось і вся ваша велич...", "Навіть у грамотах помилки...", "Щоб їм поперек горла стало все, на що зазіхають!", "Яким треба бути дебілом? Щоб через пів світу тягнути ліжко? Дикуни!", - коментують відео в мережі.

Тим часом в окупованому Сєвєродонецьку продовжують руйнуватися багатоповерхівки, пошкоджені обстрілами. Свіжі відео підтверджують, що Сєвєродонецьк став сірим та малолюдним містом.

Читайте також: "Лисичанська Бельгія": як росіяни знищують історичну та культурну спадщину Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк