20.02.2024, 21:50

У мережі стало відомо, якому з "благ цивілізацій" найбільше радіють жителі окупованого Лисичанська

Марина Гончар | Всі новини автора
лисик

У тимчасово "звільненому" від нормальних умов життя Лисичанську Луганської області місцеві понад усе скучили за "телебаченням".

Про це повідомляють у проросійських пабліках, передає Час Пік.

За словами лисичанина, який отримав вісточку з міста, у районі ГТВ обстановка "більш-менш" тиха. У деяких будинках навіть в наявності електроенергія та водопостачання. Де саме, автор не вказує.

"ГТВ більш-менш тихо. Світло, вода є. Усе нормально", - йдеться у повідомленні.

Свідки подій стверджують, що найбільше люди в окупації скучили за телебаченням. Ті кому по кишені - встановлюють "тарілки", щоб дивитися "правильні новини". 

"Люди ставлять телебачення тарілки від МТС, дуже багато каналів, радіють, два роки були без цивілізації", - пишуть у мережі.

Як нещодавно стало відомо, на "загальноросійський рівень за ключовими напрямами якості життя людей" місто дошкандибає до 2030 року за обіцянками російського диктатора.

Нагадаємо, що давно вже не секрет, які в окупованому Лисичанську справи з Інтернетом. Місцеві жителі намагаються провести собі дротовий інтернет або встановлюють супутникові тарілки з "доступом" до всесвітнього павутиння. Проте всі "щасливчики", які встановили інтернет, ризикують зустрітися з "зеленими чоловічками" й у кращому випадку, просто позбутися встановленого обладнання.

Читайте також: В Україну вдалося повернути 11 українських дітей з окупованих територій, - Лубінець

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк