25.02.2024, 22:28

Нова "спецоперація" на ТОТ: Росіяни влаштували дострокове голосування у "виборах" президента РФ

Марина Гончар | Всі новини автора
вибори

На тимчасово окупованій території Запоріжжя впродовж трьох тижнів російські силовики та представники псевдовиборчих комісій пройдуть вулицями міста, обходячи кожен будинок. Росіяни закликають “голосувати” людей вдома.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Ця химерна імітація "виборів" президента РФ вражає своєю безпрецедентністю. За звістками з місця подій, окупанти розпочали цю "спецоперацію" як відповідь на масовий спротив місцевого населення під час попередніх фальшивих виборів.

Замість того, щоб утримуватися від проведення нелегітимних голосувань, російські окупанти вирішили розтягнути цей абсурдний процес в часі. Зараз вони активно розходилися вулицями міста, супроводжуючи свої рейди силовиками та так званими представниками "виборчих комісій".

"Голосування" відбувається прямо вдома у мешканців, яких росіяни закликають взяти участь у цьому фарсі. Ця нова "тактика" окупантів має на меті придушити будь-які прояви спротиву та "вивести з гри" будь-які можливі опозиційні групи.

Місцеві мешканці висловлюють своє обурення цією провокацією, адже це порушення міжнародного права та намагання підірвати демократичні принципи.

Читайте також: Окупанти знову розстріляли 7 українських військовополонених поблизу Бахмута, - Лубінець

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк