06.03.2024, 11:49

Росіяни вдарили ракетами С-300 по Покровську: є поранені, в місті багато руйнувань - фото, відео

пролдж

В ніч на середу, 6 березня, росіяни ударили по Покровську Донецької області ракетами.

Про це у]]> Telegram]]> повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, передає Час Пік.

За його словами, приблизно о 1.00 ворог випустив по місту чотири ракети С-300. Унаслідок цього легкі поранення дістала одна людина. 

"Цей удар – чергове нагадування, що на Донеччині не залишилося абсолютно безпечних місць. Бережіть себе! Евакуюйтеся!",  – закликав голова ОВА.

Загалом, пошкоджено 12 багатоповерхівок, 7 приватних будинків та 2 адміністративні будівлі. На щастя, лише одна людина отримала легкі поранення. Однак, попри це, всім постраждалим надається необхідна допомога.

"Це черговий терористичний акт з боку російської федерації. Всім постраждалим надається допомога у вигляді будматеріалів. Як завжди "закриваємо" вікна, допомагаємо людям. Я нагадую всім мешканцям, у яких пошкодило домівки, звертатися до Контактного центру, щоб ми могли швидко та ефективно реагувати на всі заявки", — заявив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Станом на 9.00 фахівці контактного центру вже прийняли 82 заявки щодо ліквідації наслідків обстрілу. На місці надзвичайної події працюють екстрені служби та комунальні підприємства Покровська.

​​​​​​​

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, місцева влада вживає негайних заходів для надання допомоги постраждалим та відновлення інфраструктури міста.

Так, с самого ранку оперативно були завезені будівельні матеріали, зокрема 322 листи OSB. Працює 4 бригади комунальних служб міста та господарча група відділу освіти. Залучено 3 одиниці спецтехніки. 

Спеціалісти "закривають" вікна в пошкоджених будівлях комунальної власності та житлових будинках міста.

​​​​​​​

Читайте також:

"Прильоти" у різних частинах міста: вночі росіяни атакували Суми безпілотниками​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк