07.03.2024, 15:30

"Прийшли діти до холодної школи, фото зробили й все в ажурі": Рубіжани скаржаться на чергову "показуху" місцевої "адміністрації"

Віктор Білий | Всі новини автора

Жителі окупованого Рубіжного Луганської області скаржаться на чергову "показуху" місцевої "адміністрації". Для гарних фото та звіту у місцевих пабліках, окупанти запрошують дітей у холодні, без шибок школи.

Про це пишуть рубежі у регіональних чатах, передає Час Пік.

"Та менше б показухою "адміністрація" на сайті займалася і гарні картинки для звітності писали, то в Луганську б інакше думали. А так відкрийте чат "адміністрації" і подивіться на фото звіти: у садочку діти роблять листівки до Дня захисника Вітчизни, ні один садок у місті не працює, тільки зараз триває відновлювальні роботи в одному із садочків. СШ-2 працює за принципом: взяв домашнє завдання, будинки позаймався, приніс на перевірку і т. д. Рідко консультації індивідуальні.Зате індивідуальні. Зате показуха - уроки провели до тієї чи іншої події. А насправді попросили прийти кілька учнів у холодну, без скла будівлю, зробили фото, виклали для звітності й все в ажурі".

"А школа лише на 25 рік у плані на відновлення. Про яке нормальне навчання з проведенням уроків можна говорити? На фото подивіться, діти так одягнені, що тільки верхнього одягу не вистачає. Я розумію, що важко, небезпечно, що не все й одразу! Але не треба брехати. Типу штат набраний, працює, шкільний процес іде як треба, встигайте тільки зарплату платити. Такого не повинно бути, якщо ми хочемо жити у нормальному суспільстві, де дотримано всіх норм і законів", - скаржаться жителі міста.

Також у мережі повідомляють про "ремонти бурятськими фахівцями", цитуємо:

У місті ситуація без змін. По Б. Хмельницькому майже замінили вікна - всі вирвали з м'ясом, і підвіконня і т.д., дуже величезні щілини залишилися, і немає ручок для вікон і дверей. Уточнили, коли будуть, робітники - самі не знають...",

"Мені поставили вікна. Я дуже рада тому, що квартира стояла 2 оди на "провітрюванні". Але вікна коротші за мої на 7 см - такий був завмер. Так що спеців нормальних немає - висновок напрошується сам собою!".

Читайте також: У мережі з'явилися свіжі кадри зі "звільненого" Рубіжного - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк