07.03.2024, 21:27

"Процес під контролем": Тепер і колаборанти агітують жителів Луганщини до "виборів"

Марина Гончар | Всі новини автора
агітація

На тимчасово окупованій Луганщині так звана "влада", яка діє під контролем окупаційних сил, використовує різні методи для залучення місцевого населення до підтримки свого режиму.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

На окупованій Луганщині, де ситуація щодня напружується, недалекоглядні колаборанти знайшли новий спосіб підробити. Вони вирішили агітувати місцевих мешканців, щоб зробити явку на "виборах Путіна", які окупанти планують провести у березні.

Цей маніпулятивний крок з боку колаборантів, які діють на замовлення росіян, є спробою підштовхнути місцеве населення до легітимізації окупації через фальшиві вибори.

Відомо, що вибори, які проводяться на загарбаних територіях не мають нічого спільного з демократичними процесами.

Олексій Артюх, засновник Telegram-каналу "АРТЮХ", наголосив на відповідальності за організацію та проведення заходів політичного характеру та здійснення інформаційної діяльності у співпраці з державою-агресором:

"Потім не кажіть, що "ничего такого не делали". Раджу підписникам зберігати фото та відеоматеріали з протиправною діяльністю, щоб надалі було легше притягнути до відповідальності всіх цих персонажів", - підкреслив він.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу "]]>АРТЮХ]]>". 

Читайте також: "Людей закривають з усіх боків і обмежують їм рух": У мережі розповіли про новий наказ "влади" у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк