21.03.2024, 12:55

"Ми його попресували і речі він повернув": Жителям Сєвєродонецька підказали, де шукати вкрадене майно

Северодонецк

В окупованому Сєвєродонецьку процвітає мародерство. Місцеві жителі не вірять поліції та самостійно розшукують зниклі речі.

В окупованому Сєвєродонецьку процвітає мародерство. Й судячи з повідомлень від місцевих жителів, "чистять" не тільки порожні квартири, повідомляє Час Пік.

Люди вже не чекають на допомогу у боротьбі зі злодіями, ні від окупаційної адміністрації, ні від поліції, ні від військових. Вони самостійно розшукують мародерів та намагаються повернути своє нажите майно.

Своїм "досвідом" вони діляться з місцевими, які так само постраждали від мародерів. Одну "наводку" вже дали сєвєродончанам - підказали, де зберігаються вкрадені речі.

"Доброго дня, хочу донести інформацію, раптом комусь буде треба. У Сєвєродонецьку по вулиці Науки проживає Воронкевич Толік, раніше він був покрівельником у ЖКГ "Світанок". Так от, це мародер, у нього кілька квартир (родичі виїхали) та гараж за магазином "Арбат" все забито речами. Нам підказали, ми його попресували і деякі речі він повернув. Хитрий та спритний, здебільшого у нього комп'ютери, телевизори, спорт інвентар, ноути...", - поділилася сєвєродончанка у групі "Сєвєродонецьк. Нові райони” у Viber.

Неважко здогадатися, що таких "Толіків" в окупованому місті чимало, й що повернути своє майно вдається далеко не всім...

Читайте також: Добровільне заклання, або Як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ставлять хрест на своєму майбутньому

новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк