22.03.2024, 21:02

Росіяни набирають сиріт з ТОТ на навчання в академії "слідчого комітету"

окупанти

Ворожі сили переходять на новий рівень переслідування та маніпулювання, набираючи сиріт із тимчасово окупованих територій для вступу на безкоштовне навчання в академіях репресивного апарату РФ, а саме слідчого комітету

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Відомчі академії репресивного апарату, а саме слідчого комітету, виявилися впливовими в злочинній кампанії, яка націлена на залучення молодих людей, які стали сиротами через військові конфлікти на тимчасово окупованих територіях.

За даними, академії у Москві, Санкт-Петербурзі та навіть у захопленому Луганську, пропонують сиротам можливість отримати безкоштовну освіту за умови служби в системі ворожого режиму. Далі обіцяють розподілити молодих людей у різні регіони РФ, де вони стануть інструментами в руках росіян для подальшого переслідування та пригнічення.

"Відомчі академії репресивного апарату РФ, а саме слідчого комітету, агітують випускників інтернатів з тимчасово окупованих територій вступати на безкоштовне навчання. Йдеться про академії у Москві, Санкт-Петербурзі та у філії, яка розташована у захопленому Луганську. Далі окупанти обіцяють розподілення у різні регіони РФ", - йдеться у повідомленні.

Цю тактику можна оцінити як загострення колоніальної політики геноциду, в якій ворог не лише підкорює та придушує, але й виховує нове покоління яничар. Саме ця ідеологія відображає руйнівну суть окупаційного режиму та його безсовісність у використанні найбільш беззахисних членів суспільства для досягнення своїх корисливих цілей.

Без дієвих заходів та відповідальності, ворожий режим буде продовжувати свою деструктивну політику, націлену на знищення майбутнього та надії беззахисних сиріт.

Читайте також: Лисичанська громада приєдналася до будівництва оборонних споруд Донецької області, - ОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк