06.04.2024, 16:43

На Луганщині окупанти вбили пенсіонера та викрали його автомобіль: подробиці - фото

Оксана Мовчан | Всі новини автора
йфячіц

У тимчасово окупованому Стаханові Луганської області солдати армії РФ викрали та вбили місцевого 65-річного пенсіонера Олексія Кириченка. 

Про це пише російський Telegram-канал, передає Час Пік.

Раніше судимий подільник бойовика ІДІЛ, а нині військовослужбовець ЗС РФ, і його двоє товаришів по службі викрали з дому місцевого жителя "ЛНР", розстріляли й кинули його тіло у водойму.

"ВЧК-ОДПУ стало відомо про криваву страту жителя ЛНР. 2-го квітня у відділ МВС міста Стаханов звернулася жінка і повідомила, що напередодні її чоловіка 65-річного Олексія Кириченка викрали люди в камуфляжі та відвезли в невідомому напрямку. Наступного дня оперативники встановили й схопили трьох військовослужбовців із в/ч 22179 "БАРС -12", які зізналися, що у жертви нібито був борг, у рахунок якого вони забрали автомобіль Тойота Ланд Крузер 200 разом із господарем та поїхали в бік Лисичанська. Дорогою між ними трапився конфлікт і військові розправилися з чоловіком: Олексія Кириченка розстріляли з АКС-74У і скинули його у воду", - йдеться у повідомленні.

За даними каналу, двоє із затриманих виявилися вихідцями з Кабардино-Балкарії: 37-річний гранатометник Магомет Жашуєв та 34-річний командир взводу Зафір Мізієв.

Про Зафіра Мізієва ЗМІ вже писали 2015 року, тоді його було засуджено на 7 років ув’язнення з іншим земляком, визнаним активним прихильником терористичної організації “ІДІЛ” та підготовкою підривників у Сирії.

Третім затриманим у “ЛНР” є  27-річний командир відділення Денис Кисельов із Хабаровська.

Читайте також:

Що відбувається на вулицях окупованого Новодружеська - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк